GRATIS verzending binnen Nederland!
Voor 15.30 uur besteld, morgen in huis.

WBOOKS

over WBOOKS


WBOOKS is de grootste uitgever van kunst-, geschiedenis- en lifestyleboeken in Nederland. Met passie maakt het WBOOKS-team kwalitatief mooie en bijzondere cultuurboeken. WBOOKS’ publicaties worden verkocht in meer dan 1500 betere boekhandels in Nederland en via onze eigen website. Veel van onze uitgaven verschijnen in samenwerking met musea in Nederland, waaronder het Drents Museum, het Allard Pierson Museum en Museum Boerhaave, en met grote culturele instellingen waaronder de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.

In 1836 werd de basis van de uitgeverij gelegd door Uitgeverij Waanders. In 2010 volgde een fusie met de kunst en lifestyle gerelateerde uitgeverij d’jonge Hond. Inmiddels, meer dan 175 jaar later, zijn beide uitgeverijen samen verder gegaan onder de naam WBOOKS.


WBOOKS is ook uitgever van Museumtijdschrift: het grootste kunsttijdschrift van Nederland. De lezer ontvangt als gratis bijlage de Tentoonstellingsagenda, de meest uitgebreide agenda met alle tentoonstellingsdata, adressen van musea en galeries in één gids. Onderdeel van Museumtijdschrift is het digitale kunst- en cultuurplatform Museumtijdschrift.nl met de daarbij horende Museumtijdschrift-app.

WBOOKS wenst u veel leesplezier.

Een moment geduld a.u.b...

Het boek "{{var product.name}}" is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen